INDY
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Bygg din maskin

Legendarisk Indyprestanda.Gränslösa möjligheter.
AXYS® chassie Nya AXYS chassiet för 144 plattformen är lätt, starkt och placerar föraren i en välbalanserad position på skotern. Bättre kurvegenskaper och bekvämare när leden blir gropig men framförallt får du en roligare skoter att köra i lössnö.
Ny IGX 144 boggie Ny okopplad boggie för crossover och hybridmaskiner med optimerad geometri och 144” matta. Ger den ultimata blandningen av hållbarhet och styrka samt RMK-inspirerad körning och balans i lössnö.
PowderTrac™ Hybrid fotsteg Nya fotsteg med 56% öppen yta. Snön rensas effektivt bort och faller ner genom fotstegen istället för att packas uppe på. Fotstegen är bredare och har flackare lutning framtill för att vara bekväm vid sittande körning och ge bättre kontroll när du står upp.
600 Cleanfire® Motor Polaris egenproducerade motorer med Cleanfire® insprutningssystem kompenserar bränsleblandningen automatiskt för höjd- och temperaturskillnader samt motortemperatur och avgastemperatur. Systemet innefattar skyddsfunktioner för att eliminera spikningar och skydda motorn vid eventuell överhettning samt uppmärksamma dig som förare vid eventuella fel via bl.a. hastighetsmätaren/multifunktionsdisplayen. Detta ger dig grym prestanda, hög driftsäkerhet och låg bränsleförbrukning. Monterat i AXYS chassiet sitter motorn i nya och lättare motorfästen. Den har elektronisk oljepump och en bypass termostat.
Elektronisk oljepump Den elektroniska oljepumpen stjäl ingen effekt via någon mekanisk vinkelväxel och levererar olja mer exakt och säkrare vilket ökar driftsäkerhet och livslängd på motorn. Den ser även till att minska trögheten i gashandtaget och kräver ingen justering.
NYHET Polaris MessageCenter instrumentering Ny instrumentering med 4.3" stor LCD-skärm.
Elstart Starta med en enkel vridning på nyckeln. Inget slår lyxen av elstart på en snöskoter.
AXYS™ Performance säte AXYS® Performance säte har en design som smalnar av i fronten för att ge större manövreringsförmåga.

- Sätet är lättare
- Har bättre ergonomi och stabilitet
- Överdraget har ett greppande material som hjälper till att hålla dig på plats.
RydeFX® RydeFX® stötdämpare kompletterar med komfort till det välbalanserade AXYS® chassiet.
GRIPPER-skidor Utformad för lössnö men har även mycket bra ledegenskaper. 17 cm bred med djup köl och avsmalnande bakdel gör att de flyter bra i snön och är otroligt lättsvängda.
Hög vindruta Köldeffekten kan vara förödande för en härlig skotertur. Vind kyler och det är inget som går att ändra på. Men det hjälper avsevärt med en hög vindruta. Både vind och snö tvingas utåt och uppåt, bort från föraren.
Kraftig frontbåge Kraftigt frontbåge i aluminium som är både stark och lätt.
Integrerad förvarings- och lastrack Förvaringsmöjligheterna under sätet har designats och utvecklats hand i hand med AXYS-plattformen. Den extra vikt packningen innebär placeras centralt och lågt på skotern och inkräktar minimalt på köregenskaperna. Lastväskans gjutna material ger en halvhård skyddande yta och passar i skoterns design. Ytterligare last kan du spänna fast i bakre lastracken som är monterad som standard.
Styre i ett stycke Styret är solitt ända ut till hooksen. Det gör att värmeslingorna når ända ut.
Handkontroll En omdesignad gaskontroll och separat stoppknapp som du kan flytta oberoende för ökad ergonomi och komfort.
2.0 Series 4 matta De 51mm höga kammarna är hårda i stommen men flexibla i toppen. Optimal i de två världarna av hårdpackad led och lössnö.