RMK
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

RMK

Pris från {$vehiclePrice} INKL MOMS
Lightest. Strongest. Most Flickable.
AXYS® RMK ChassieAXYS® RMK® har ett patenterat högre chassie som ökar markfrigång och flytet för att hålla dig ovanpå snön. Chassiet är byggt för friåkning i fjällen och gör skrååkning lättare, snabbare och gör klättringen enklare med mer ”pop” som lyfter upp ur snön snabbare. Pyramiden i kolfiber ger minskad vikt utan att kompromissa på styrka. Högre spindlar ger ökad markfrigång och ger mindre motstånd i snön.
BoggieDen lätta och solida designen av boggieskenorna har optimerad geometri som gör det enklare att följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer du som förare att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.
600 Cleanfire® MotorVätskekyld Cleanfire® motor med semi-direktinsprutning på 600cc. Svarar direkt på gas och levererar acceleration på riktigt. Motorn kalibreras om automatiskt för temperatur och höjdförändringar. I AXYS chassiet har 600 motorn nya motorfästen, elektronisk oljepump och termostat med bypass. Dessa motorer ger imponerande bränsleekonomi i verkliga körsituationer.
Elektronisk oljepumpDen elektroniska oljepumpen stjäl ingen effekt via någon mekanisk vinkelväxel och levererar olja mer exakt och säkrare vilket ökar driftsäkerhet och livslängd på motorn. Den ser även till att minska trögheten i gashandtaget och kräver ingen justering.
Polaris® Series 6 mattaMatta med 66 mm kamhöjd som passar perfekt för lössnöåkning och mattan är designad för både djup orörd snö likväl som hårdare packad snö.
QuickDrive™ Low Inertia Drive SystemQuickDrive™ Low Inertia Drive System är konstruerat för att svara snabbare på gas. Systemet minskar svängmassan med 21%. Det är inte bara en enkel remdrift där kedjan är utbytt utan ett komplett och lätt drivsystem med en strängpressad drivaxel, lätt bromsskiva och RMK bromsok. Och självklart – remdriften är underhållsfri och kräver ingen olja eller kedjejustering.
Walker Evans® Piggyback med justerbar kompressionPiggyback-dämparen har en extern gasbehållare med skiljekolv och kompressionsjustering. Genom att enkelt vrida på “clicker-vredet” så reglerar man oljeflödet genom piggyback-behållaren vilket påverkar hårdheten på stötdämparen. Denna dämpare ger maximal prestanda under de tuffaste förhållanden till de mest krävande förarna.
Legendarisk RMK-balansDet patenterade AXYS-chassiet levererar den välkända RMK-känslan. Vår nya RMK ger dig ökad kontroll och en mer balanserad upplevelse.
AXYS designAXYS™ PRO-RMK® har kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.
Låg vikt - 187 kgPolaris har de lättaste lössnöskotrarna i branchen och nya 600 PRO-RMK® AXYS väger in på 187 kg. Polaris använder programvaror som optimerar och analyserar snöskoterns system och komponenter vilket ger oss möjlighet att designa lätta, men också hållbara maskiner.
A-Armar i smidd aluminiumLättare och samtidigt ger de en optimal styrka. Denna konstruktion har använts i bilindustrin i många år.
PowderTrac™ fotstegUtvecklad för maximal snörensning och styrka. Frästa ur ett stycke formpressat aluminium med över 50% öppen yta. Mer öppen yta på bakre delen av fotstegen för att minimera risken att snö byggs upp.
PRO-Lite säteLössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.
LED strålkastareSkotrar byggda på AXYS plattformen har branschens första LED strålkastare som standard. Branschens bästa belysning:
- 80% ljusare.
- Vithet på färgtemperaturen är 5000 Kelvin, vilket är mycket nära dagssljus.
- Förbättrad hållbarhet. LED-belysningen håller livslängden ut på skotern.
- Halvljuset är alltid på, även när helljuset är aktiverat. Det där lilla ögonblicket av mörker då du skiftar från halv till helljus eller vice versa är alltså borta.
BurkremBurkremmens design är mer ergonomisk och lägre för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.
BromsarBromsar med fixerat 2-kolvsok. Materialet till bromsbeläggen är noggrant utvalt för att både tåla hög värme och hålla längre.
Polaris Digital DisplayÖverskådligt instrument. Ger information om hastighet, varvtal, timräknare, motortemp och trippmätare. Du kan logga upp till 3 minuters körning för senare analys.
Integrerad förvaringFörvaringsmöjligheterna under sätet har designats och utvecklats hand i hand med AXYS-plattformen. Den extra vikt packningen innebär placeras centralt och lågt på skotern och inkräktar minimalt på köregenskaperna. Lastväskans gjutna material ger en halvhård skyddande yta och passar i skoterns design.