INDY
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Bygg din maskin

Legendarisk Indyprestanda. Gränslösa möjligheter
PRO-RIDE™ chassie INDY® är byggd på det beprövade PRO-RIDE™ chassiet. Hela paketet ger en extremt välbalanserad och smidig skoter som är rolig att köra.
Ledad boggie 550 Indy Voyageurs 155" boggie är ledad. Det ger en allroundskoter med bra egenskaper på led och i lössnö. Avsevärt förbättrade backegenskaper och förbättrad komfort vid tung last.
PRO-FLOAT skidor PRO-FLOAT skidorna är starka, lätta och breda. De har 45% mer yta än Polaris PRO-Steer skidor. Skidorna har en unik dubbel köl och är uppåtvinklad baktill för att inte fastna när du backar. De ger flyt ute i snön och stabilitet på led. Tandad rygg ger fotfäste när du behöver det.
550 Fläktkyld Motor Beprövad och pålitlig fläktkyld motor med Nicasilbehandlade cylindrar.
CVTech Powerbloc 50/Invance variator Alla INDY 550 modeller levereras med CVTech Powerbloc 50 primärvariator och Invance sekundärvariator. Variatorn är mjuk vid tillslaget, har enastående körbarhet vid låg hastighet och har tystare drift. Det är ett hållbart paket och enkelt att justera.
Lastrack Slitstark bakre lastrack som är stor nog att rymma en 20 litersdunk.
155" matta med lössnöegenskaper Cobramatta med lössnöegenskaper. 41mm höga kammar med kupad design för att verkligen kunna greppa tag i snön.
RydeFX® RydeFX® stötdämpare kompletterar med komfort till det välbalanserade PRO-RIDE™ chassiet.
PRO-RIDE™ RMK® framvagn Smidig och stabil. RMK® framvagnen är vida omtalad för sin körbarhet i lössnö och på led.
Elstart Starta med en enkel vridning på nyckeln. Inget slår lyxen av elstart på en snöskoter.
INDY® PRO-RIDE™ säte Sätet har en bredare yta där du sitter. Allt för att göra en bekvämare färd. Övergången från sittande till stående körning sker mjukt och smidigt.
Hög vindruta Köldeffekten kan vara förödande för en härlig skotertur. Vind kyler och det är inget som går att ändra på. Men det hjälper avsevärt med en hög vindruta. Både vind och snö tvingas utåt och uppåt, bort från föraren.
Kraftig frontbåge Kraftigt frontbåge i aluminium som är både stark och lätt.