600 PRO-RMK 155
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

FÄRG

600 RMK 155
600 RMK 155

Egenskaper

AXYS® RMK Chassie

AXYS® RMK® har ett patenterat högre chassie som ökar markfrigång och flytet för att hålla dig ovanpå snön. Chassiet är byggt för friåkning i fjällen och gör skrååkning lättare, snabbare och gör klättringen enklare med mer ”pop” som lyfter upp ur snön snabbare. Pyramiden i aluminium. Högre spindlar ger ökad markfrigång och ger mindre motstånd i snön.

Boggie

Den lätta och solida designen av boggieskenorna har optimerad geometri som gör det enklare att följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer du som förare att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.

600 Cleanfire® Motor

Vätskekyld Cleanfire® motor med semi-direktinsprutning på 600cc. Svarar direkt på gas och levererar acceleration på riktigt. Motorn kalibreras om automatiskt för temperatur och höjdförändringar. I AXYS chassiet har 600 motorn nya motorfästen, elektronisk oljepump och termostat med bypass. Dessa motorer ger imponerande bränsleekonomi i verkliga körsituationer.

Elektronisk oljepump

Den elektroniska oljepumpen stjäl ingen effekt via någon mekanisk vinkelväxel och levererar olja mer exakt och säkrare vilket ökar driftsäkerhet och livslängd på motorn. Den ser även till att minska trögheten i gashandtaget och kräver ingen justering.

Polaris® Series 6 matta

Matta med 66 mm kamhöjd som passar perfekt för lössnöåkning och mattan är designad för både djup orörd snö likväl som hårdare packad snö.

QuickDrive™ Low Inertia Drive System

QuickDrive™ Low Inertia Drive System är konstruerat för att svara snabbare på gas. Systemet minskar svängmassan med 21%. Det är inte bara en enkel remdrift där kedjan är utbytt utan ett komplett och lätt drivsystem med en strängpressad drivaxel, lätt bromsskiva och RMK bromsok. Och självklart – remdriften är underhållsfri och kräver ingen olja eller kedjejustering.

Walker Evans® Piggyback med justerbar kompression

Piggyback-dämparen har en extern gasbehållare med skiljekolv och kompressionsjustering. Genom att enkelt vrida på “clicker-vredet” så reglerar man oljeflödet genom piggyback-behållaren vilket påverkar hårdheten på stötdämparen. Denna dämpare ger maximal prestanda under de tuffaste förhållanden till de mest krävande förarna.

Legendarisk RMK-balans

Det patenterade AXYS-chassiet levererar den välkända RMK-känslan. Vår nya RMK ger dig ökad kontroll och en mer balanserad upplevelse.

AXYS-design

AXYS™ PRO-RMK® har kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.

Låg vikt - 187 kg

Polaris har de lättaste lössnöskotrarna i branchen och 600 PRO-RMK® AXYS väger in på 186.9 kg. Polaris använder programvaror som optimerar och analyserar snöskoterns system och komponenter vilket ger oss möjlighet att designa lätta, men också hållbara maskiner.

HELT NY AXYS® RMK® React Framfjädring

Den helt nyutvecklade AXYS® RMK® React framfjädringen erbjuder föraren en mycket exakt styrning och lätthanterlighet i djup och lös snö. Att köra på skrå blir enkelt och förutsägbart samt sker utan större ansträngning.

Den nya framfjädringen har:

- Helt ny geometri med justerbar spårvidd på 36-38 tum.

- En krängningshämmare designad med fokus på förutsägbara köregenskaper.

- Helt nya A-armar och styrspindlar i smidd aluminium, designade för den nya React framfjädringen, som är optimerade för maximal styrka och hållbarhet.

PowderTrac™ fotsteg

Utvecklad för maximal snörensning och styrka. Frästa ur ett stycke formpressat aluminium med över 50% öppen yta. Mer öppen yta på bakre delen av fotstegen för att minimera risken att snö byggs upp.

PRO-Lite säte

Lössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.

LED-strålkastare

Skotrar byggda på AXYS plattformen har branschens första LED strålkastare som standard. Branschens bästa belysning:

- 80% ljusare än glödlampor.

- Vithet på färgtemperaturen är 5000 Kelvin, vilket är mycket nära dagssljus.

- Förbättrad hållbarhet. LED-belysningen håller livslängden ut på skotern.

- Halvljuset är alltid på, även när helljuset är aktiverat. Det där lilla ögonblicket av mörker då du skiftar från halv till helljus eller vice versa är alltså borta.

Burkrem

Burkremmens design är mer ergonomisk och lägre för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.

Bromsar

Bromsar med fixerat 2-kolvsok. Materialet till bromsbeläggen är noggrant utvalt för att både tåla hög värme och hålla längre.

Polaris Message Center

Överskådligt instrument. Ger information om hastighet, varvtal, timräknare, motortemp och trippmätare. Du kan logga upp till 3 minuters körning för senare analys.

Integrerad förvaring

Förvaringsmöjligheterna under sätet har designats och utvecklats hand i hand med AXYS-plattformen. Den extra vikt packningen innebär placeras centralt och lågt på skotern och inkräktar minimalt på köregenskaperna. Lastväskans gjutna material ger en halvhård skyddande yta och passar i skoterns design.

Fakta

Dimensioner
Torrvikt, kg (Med elstart +8 kg) 187
Längd, mm 3327
Bredd, mm 1181
Höjd, mm 1247
Antal personer 1
Spårvidd, cm 91.4 - 93.9 - 96.5
Bensintank volym, ltr 43.5
Motor & Drivlina
Motortyp / Kylning Vätskekyld
Cylindrar (antal) / Volym (cc) 2 - 599
Borrning x slaglängd, mm 77.25 x 64
Tändning DC-SDI
Avgassystem Single SC VES
Bränslesystem Cleanfire® Injection
Skivbroms AXYS™ RMK® LWT
Drivsystem QuickDrive™
Variator P-85 / TEAM® LWT
Fjädring
Framvagn AXYS® RMK® Justerbar
Fjädringsväg fram, mm 229
Stötdämpare fram Walker Evans® Hög-lågfartskomp. Piggyback Needle (justerbar)
Skidor GRIPPER
Boggie AXYS® RMK®
Fjädringsväg bak, mm 406
Främre boggistötdämpare Walker Evans® Hög-lågfartskomp. Piggyback Needle (justerbar)
Bakre boggistötdämpare Walker Evans® Hög-lågfartskomp. Piggyback Needle (justerbar)
Matta bredd/längd/höjd, mm 381 x 3937 x 66 Series 6
Egenskaper
Styre / Styrehooks Medium ProTaper® / Standard
Elstart Tillbehör
Back PERC®
Hastighetsmätare Digital
Säkerhetssystem Standard
Bränslemätare Mekanisk
12v uttag Tillbehör
Hand- och tumvärmare Standard (justerbar)
Uppvärmda passagerarhandtag -
Backspeglar Tillbehör
Säte / Ryggstöd PRO-LITE / -
Lastrack / Dragkrok - / -
Ruta AXYS® Låg, Svart
Färg Black Pearl

Hitta din återförsäljare