PRO-RMK 163
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

PRO-RMK 163

Pris från 167.900:- INKL MOMS
Ögonblickligt rask

Ögonblickligt rask

Kombinationen med det lätta AXYS®-chassiet, kraftig Polaris®-motor och Polaris exklusiva sportdesign gör att PRO-RMK® 163 kommer extremt snabb upp och fram i snön.

AXYS®-Chassie

AXYS®-Chassie

AXYS® har ett patenterat högre chassie som ökar markfrigång och flytet för att hålla dig ovanpå snön. Chassiet är byggt för friåkning i fjällen och gör skrååkning lättare, snabbare och gör klättringen enklare med mer ”pop” som lyfter upp ur snön snabbare. Pyramiden i aluminium. Högre spindlar ger ökad markfrigång och ger mindre motstånd i snön.

850 Patriot™-motor

850 Patriot™-motor

850 Patriot ™-motorn som erbjuder klassledande hållbarhet, respons, oöverträfflig acceleration och branschens bästa effekt/vikt-förhållande. Det är den mest kraftfulla snöskotermotorn Polaris® har byggt.

Boggie

Boggie

Den lätta och solida designen av boggieskenorna har optimerad geometri som gör det enklare att följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.

Walker Evans®-dämpare

Walker Evans®-dämpare

PRO-RMK® 163 levereras med premium Walker Evans® Piggyback-dämparen har en extern gasbehållare med skiljekolv och kompressionsjustering. Genom att enkelt vrida på “clicker-vredet” så reglerar man oljeflödet genom piggyback-behållaren vilket påverkar hårdheten på stötdämparen. Denna dämpare ger maximal prestanda under de tuffaste förhållanden till de mest krävande förarna.

Rider Balanced®-kontroll

Rider Balanced®-kontroll

Det patenterade AXYS-chassiet levererar den välkända RMK-känslan. Vår nya RMK ger dig ökad kontroll och en mer balanserad upplevelse.

AXYS®-design

AXYS®-design

AXYS™ PRO-RMK® har kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.

PRO-RMK® React™-framfjädring

PRO-RMK® React™-framfjädring

Den helt nyutvecklade AXYS® RMK® React framfjädringen erbjuder föraren en mycket exakt styrning och lätthanterlighet i djup och lös snö. Att köra på skrå blir enkelt och förutsägbart samt sker utan större ansträngning. Se hemsidan

OMEDELBAR RESPONS

OMEDELBAR RESPONS

Världens bästa lössnöskoter är byggd för att vara lättast och styvast, något som gör den otroligt följsam och svarar snabbt på förarens aktivitet. Detta gör att du enkelt kan byta riktning och manövrera tryggt i alla lägen.

PowderTrac® XT Running Boards - 850-Motorn

PowderTrac® XT Running Boards - 850-Motorn

De helt nya lättvikts PowderTrac™ XT fotstegen har utvecklats för extremkörning och har en geometri som förenklar skråkörning samt körning i djup lössnö. Den nya designen har en ergonomi som bibehåller användbar yta på fotsteget och bra fäste längs hela fotsteget.

Låg vikt

Låg vikt

Polaris® snöskotrar är de lättaste skotrarna på fjället. De har alltid varit lätta och rejäl med extrem styrka och hållbarhet. Samtidigt har de reducerat vikten i och med RMK® AXYS®-plattformen.

Fler egenskaper

Fler egenskaper

PRO-Lite-sätet

PRO-Lite-sätet

Lössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.

LED-strålkastare

LED-strålkastare

Skotrar byggda på AXYS-plattformen har branschens första och bästa LED-strålkastare som standard. - 80% ljusare än glödlampor. - Vithet på färgtemperaturen är 5000 Kelvin, vilket är mycket nära dagssljus. - Förbättrad hållbarhet. LED-belysningen håller livslängden ut på skotern. - Halvljuset är alltid på, även när helljuset är aktiverat. Det där lilla ögonblicket av mörker då du skiftar från halv till helljus eller vice versa är alltså borta.

Polaris® Interactive Digital Display

Polaris® Interactive Digital Display

PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna display sitter på många av våra modeller men är också tillgänglig som tillbehör.

Integrerad förvaring

Integrerad förvaring

Förvaringsmöjligheterna under sätet har designats och utvecklats hand i hand med AXYS-plattformen. Den extra vikt packningen innebär placeras centralt och lågt på skotern och inkräktar minimalt på köregenskaperna. Lastväskans gjutna material ger en halvhård skyddande yta och passar i skoterns design.

Burkrem

Burkrem

Burkremmens design är mer ergonomisk och lägre än tidigare (redesignad 2016) för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.

XT Hyfax

XT Hyfax

Patenterterad design på boggins slides (XT Hyfax) som ger lägre vikt med bibehållen livslängd. 

Designed to Fit Every Rider

850 PRO-RMK 163850 Patriot™ Engine
850 PRO-RMK® 163 3"

850 PRO-RMK® 163 3"

850 PRO-RMK® 163 3" - drivs med Polaris® 850 Patriot ™-motorn som erbjuder klassledande hållbarhet, respons, oöverträfflig acceleration och branschens bästa effekt/vikt-förhållande. Det är den mest kraftfulla snöskotermotorn Polaris® har byggt.

  • 850 Patriot™-motorn
  • PRO-RMK® React Suspension™
  • Walker Evans® Piggyback (justerbar)
  • 15 x 163 x 3.0" Series 7 - matta
  • Kedjehus

Fakta

Dimensioner
Motor & Drivlina
Fjädring
Egenskaper
Torrvikt, kg
193
Längd, mm
3414
Bredd, mm
1181
Höjd, mm
1247
Antal personer
1
Spårvidd, cm
91.4 - 93.9 - 96.5
Bensintank volym (liter)
43.5
Motortyp / Kylning
Vätskekyld
Cylindrar (antal) / Volym (cc)
2 - 840
Borrning x slaglängd, mm
85 x 74
Tändning
Patriot 3DS
Avgassystem
Single, 3 Stage VES w/ Smart Actuator
Bränslesystem
Cleanfire® Injection
Skivbroms
AXYS™ RMK® LWT
Drivsystem
Kedjehus
Variator
P-85 / TEAM® LWT
Framvagn
AXYS® RMK® Justerbar
Fjädringsväg fram, mm
229
Stötdämpare fram
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Skidor
GRIPPER
Boggie
AXYS® RMK®
Fjädringsväg bak, mm
406
Främre boggistötdämpare
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Bakre boggistötdämpare
Walker Evans® Piggyback (justerbar)
Matta bredd/längd/höjd, mm
3.0" Series 7
Styre / Styrehooks
High-Rise ProTaper®
Elstart
Tillbehör
Back
PERC®
Hastighetsmätare
Polaris interactive digital display
Säkerhetssystem
Standard
Bränslemätare
Mekanisk
12v uttag
Tillbehör
Hand- och tumvärmare
Standard Justerbar
Uppvärmda passagerarhandtag
-
Backspeglar
Tillbehör
Säte / Ryggstöd
PRO-LITE / -
Lastrack / Dragkrok
- / -
Ruta
AXYS® Låg, Svart
Färg
All Black / Blue accents
Scroll to top

Hitta din återförsäljare