600 RMK Pro 155 RMK®

Från 149 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Ögonblickligt lyft

 • AXYS Chassi

  AXYS Chassi

  RMK-modellerna på AXYS-chassit har en förhöjd tunnel och högre styrspindlar för ökad markfrigång och mindre motstånd i lössnö. Chassit är byggt för friåkning i brant terräng och gör körning på skrå till en enkel match, samtidigt som maskinen snabbt kliver upp på snön och gör klättringen enklare. Pyramiden i aluminium och kolfiber är ultralätt och hållbar för all typ av körning.

 • Fjädring bak

  Fjädring bak

  Den lätta och starka designen av boggieskenorna har optimerad geometri för att enklare följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer du som förare att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.

 • WER® Stötdämpare

  WER® Stötdämpare

  PRO-RMK® 155 levereras med premium Walker Evans® Piggyback-dämparen har en extern gasbehållare med skiljekolv och kompressionsjustering. Genom att enkelt vrida på “clicker-vredet” så reglerar man oljeflödet genom piggyback-behållaren vilket påverkar hårdheten på stötdämparen. Denna dämpare ger maximal prestanda under de tuffaste förhållanden till de mest krävande förarna.

 • Flera drivsystemsalternativ

  Flera drivsystemsalternativ

  Flera drivsystem tillgängliga, baserat på val av mattlängd.

Rider Balanced Control

 • AXYS Design

  AXYS Design

  AXYS PRO-RMK har kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.

 • PRO RMK React Suspension

  PRO RMK React Suspension

  PRO RMK React framfjädring erbjuder föraren en mycket exakt styrning och lätthanterad maskin i djup och lös snö. Att köra på skrå blir enkelt och förutsägbart samt sker utan större ansträngning.

Omedelbar respons

 • PowderTrac® Fotsteg

  PowderTrac® Fotsteg

  Fotsteg med 56% öppen yta. Snön rensas effektivt bort och faller ner genom fotstegen istället för att packas uppe på. Fotstegen är breda och har en lätt lutning framtill för att vara bekväm vid sittande körning och ge bättre kontroll när du står upp.

 • Låg vikt

  Låg vikt

  Polaris® snöskotrar är de lättaste skotrarna på fjället. De har alltid varit lätta och rejäl med extrem styrka och hållbarhet. Samtidigt har de reducerat vikten i och med RMK® AXYS®-plattformen.

 • NYA SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  NYA SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  Nu introduceras den helt NYA, SnowCheck Exclusive, QuickDrive 2 (QD2) som ger en låg roterande massa. QuickDrive är det lättaste drivsystemet som finns i industrin idag och ger absolut bästa prestanda med hjälp av den låga roterande massan som konstruktionen medför. QD2 ger en reducering på 10% av utväxlingen för snabbare gasrespons. QD2 har optimerats för att fungera effektivt både för drivband med 2.75” samt 3” kamhöjder.

Fler egenskaper

 • PRO-Lite Säte

  PRO-Lite Säte

  Lössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.

 • LED Strålkastare

  LED Strålkastare

  Alla modeller byggda på AXYS-plattformen har LED-strålkastare som standard. Dessa levererar branchens bästa belysning. 80% kraftigare en glödlampa.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna finns tillgänglig som tillbehör till de flesta av våra modeller.

 • Integrerad förvaring

  Integrerad förvaring

  Tilleggs-förvaringsutrymme som har utformats och utvecklats tillsammans med AXYS-plattformen så att den är installerad på ett säkert sätt och har en sömlös, integrerad design som passar scooterns linjer. Konstruerad av material av högsta kvalitet.

 • Burkrem

  Burkrem

  Burkremmens design är mer ergonomisk och lägre än tidigare (redesignad 2016) för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.

 • XT Hyfax

  XT Hyfax

  Nypatenterterad design på boggins slides (XT Hyfax) som ger lägre vikt med bibehållen livslängd.

Fler möjligheter

 • MessageCenter Display

  MessageCenter Display

  Informativ och enkel att läsa, MessageCenter displayen håller föraren uppmärksam på bl.a varv, hastighet, motortemperatur och bränslenivå.