850 SKS 155

Från 169 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Ögonblickligt lyft

 • AXYS Chassi

  AXYS Chassi

  RMK-modellerna på AXYS-chassit har en förhöjd tunnel och högre styrspindlar för ökad markfrigång och mindre motstånd i lössnö. Chassit är byggt för friåkning i brant terräng och gör körning på skrå till en enkel match, samtidigt som maskinen snabbt kliver upp på snön och gör klättringen enklare. Pyramiden i aluminium och kolfiber är ultralätt och hållbar för all typ av körning.

 • Dämping bak

  Dämping bak

  Den lätta och starka designen av boggieskenorna har optimerad geometri för att enklare följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer du som förare att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.

 • WER® C/A

  WER® C/A

  WER® C / A-stötdämparna är mycket anpassningsbara och kompressionen anpassas lätt för att passa din körstil och dagens körning.

Rider Balanced Control

 • AXYS Body Panel Design

  AXYS Body Panel Design

  Kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.

 • Smal, justerbar front

  Smal, justerbar front

  39" - 41" justerbar framvagn är idealisk för val mellan bästa stabilitet eller bästa manövrering mellan träd och klättring uppför branta fjällsidor.

 • Smidda A-armar av aluminium

  Smidda A-armar av aluminium

  Polaris driver utvecklingen framåt hela tiden och 2016 sågs för första gången A-Armar i smidd aluminium ljuset. Lättare samtidigt som de ger optimal styrka. Denna konstruktion har använts i bilindustrin i många år.

Omedelbar respons

 • PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  Fotsteg med 56% öppen yta. Snön rensas effektivt bort och faller ner genom fotstegen istället för att packas uppe på. Fotstegen är breda och har en flack lutning framtill för att vara bekväm vid sittande körning och ge bättre kontroll när du står upp.

 • Lättvikt

  Lättvikt

  Polaris® snöskotrar är de lättaste skotrarna på fjället. De har alltid varit lätta och rejäl med extrem styrka och hållbarhet. Samtidigt har de reducerat vikten i och med RMK® AXYS®-plattformen.

Fler egenskaper

 • AXYS Performance Säte

  AXYS Performance Säte

  AXYS Performance Säte ger den perfekta mixen av komfort och stöd för sittande förare samtidigt som dess smidiga design gör att stående förare rör sig obehindrat.

 • LED Strålkastare

  LED Strålkastare

  Alla modeller byggda på AXYS-plattformen har LED-strålkastare som standard. Dessa levererar branchens bästa belysning. 80% kraftigare en glödlampa.

 • MessageCenter Display

  MessageCenter Display

  Informativ och enkel att läsa, MessageCenter displayen håller föraren uppmärksam på skoterns alla lägen och ser till att föraren har koll på skoterns temperatur mm.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna finns tillgänglig som tillbehör till de flesta av våra modeller.