Snowcheck Exclusive

850 Switchback Assault 146

Från 179 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Acceleration i toppklass

 • Aluminum & Carbon chassi

  Aluminum & Carbon chassi

  Lättviktschassi med pyramidram i aluminium och kolfiber ger oöverträffad styrka och hållbarhet.

 • Limmad konstruktion

  Limmad konstruktion

  Polaris är ensamma i branschen att använda limteknink till vissa chassikomponenter. En konstruktion som reducerar vikt, ökar vridstyvheten och förenklar underhåll.

Kontroll oavsett före och terräng

 • Tävlingsinspirerad förarmiljö

  Tävlingsinspirerad förarmiljö

  12 cm smalare konsol och nästan 8 cm mer plats för knäna.Smalare tank och design ger mer plats ben och knän vilket leder till mer rörelsefrihet mellan sidorna.Maximerat skydd mot vinden & minimalt dragComputational Fluid Dynamics (CFD) design ser till att maximera skyddet mot vinden och minska avkylningen vilket ger en varmare och mer komfortabel körning.Formade SidopanelerÖppnar en helt ny möjlighet för föraren att smidigt och enkelt röra sig runt på snöskotern

 • Skotervärldens bästa framvagn Polaris Race IFS

  Skotervärldens bästa framvagn Polaris Race IFS

  Full kontroll och precision med minimal ansträngning för föraren tack vare Zero-bump-steer-stability och ultimat balansering.

 • IGX 146 Rear Suspension​

  IGX 146 Rear Suspension​

  IGX 146 dämpningen bak ger den ultimata blandningen av hållbarhet och styrka. Höjden regleras med geometri och med 43% mer moment på armen framåt. Detta gör att denne skoter sällan "bottnar" och med detta följer också mindre slitage.

Mest Avancerade tekniken på Snö

 • Drömläge med touchskärm i kylan

  Drömläge med touchskärm i kylan

  7-tum touchskärm som fungerar med handskar på vilket gör det enkelt, snabbt och bekvämt använda skärmen i kallt väder.- Dag- och nattläge- Displayen justeras automatiskt baserat på den omgivande ljusmängd.

 • Vänsterhandskontroll för att ändra och visa funktioner

  Vänsterhandskontroll för att ändra och visa funktioner

  Hitta enkelt bland kartor, byt funktion och sök informaton. Hantera telefon och media med den integrerade vänsterhandskontrollen på styret

 • Configurable Gauge Views

  Configurable Gauge Views

  Visa hastighet och varvräknare plus 7 andra konfigurerbara mätare samtidigt i din display.

 • Planera och navigera med integrerat system

  Planera och navigera med integrerat system

  - Skapa och planera din rutt med kompletterande Ride Command-mobilappen och webbsidor.- Visa en komplett information om tankstationer, mat och logi.- Lössnöåkare kommer att njuta av de topografiska kartorna hjälper till att hitta de speciella hemliga platsen att leka på.- Kartor omfattar hela det nordamerikanska snöbältet.- Synkronisera dina planerade rutter, körningar och platser med dit Ride Command-konto.

 • Kontrollera Media med USB and Bluetooth

  Kontrollera Media med USB and Bluetooth

  Sammankoppla din telefon via Bluetooth och para ihop med ditt headset för att ringa samtal.

 • Nightblade Strålkastare

  Nightblade Strålkastare

  De helt NYA NightBlade LED strålkastarna ser till att ge bästa tekniken för att belysa färdvägen för Polaris föraren. Kännetecknet är högpresterande LED teknik som ger en distinkt ljusbild precis där du som förare vill ha den. Detta är industrins första 6-elements projektor LED vilket ser till att ge en klar ljusbild med minimalt av skuggor.

 • Exklusiva smarta handtagsvärmare​

  Exklusiva smarta handtagsvärmare​

  Värms upp snabbt och ser till att behålla samma värme oavsett hur kall omgivningen är. Förbättra upplevelsen ytterligare genom att skilja på värmeförhållandet mellan tum- och handtagsvärmaren för ökad värmekomfort.