850 PRO-RMK® 165 2.75″

Från SEK 172,900.00 inkl. moms

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

All-Mountain Arkitektur

 • AXYS Chassie

  AXYS Chassie

  AXYS har ett patenterat högre chassie som ökar markfrigång och flytet för att hålla dig ovanpå snön. Chassiet är byggt för friåkning i fjällen och gör skrååkning lättare, snabbare och gör klättringen enklare med mer ”pop” som lyfter upp ur snön snabbare. Pyramiden i kolfiber. Högre spindlar ger ökad markfrigång och ger mindre motstånd i snön.

 • KHAOS Rear Suspension

  KHAOS Rear Suspension

  The new rear suspension geometry provides transfer and traction for light handling and control and the best response in all riding zones.

 • LOW ELEVATION Clutching Option

  LOW ELEVATION Clutching Option

  Not all backcountry riding is performed at the high elevations of the Rocky Mountains. Polaris now offers a lower elevation calibration—factory direct—for deep snow riding in elevations less than 3000 feet. This option includes proper springs, clutch weights and helix for smooth engagement, drivability and maximum performance.

Rider Balanced Kontroll

 • PRO RMK React forstilling

  PRO RMK React forstilling

  AXYS® RMK® React framfjädringen erbjuder föraren en mycket exakt styrning och lätthanterlighet i djup och lös snö. Att köra på skrå blir enkelt och förutsägbart samt sker utan större ansträngning.

 • WER® Velocity Hi-Lo Dempere

  WER® Velocity Hi-Lo Dempere

  Levereras med premium WER® Velocity Shocks som är extremt snabba dämpare.

Omedelbar respons

 • NYA SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  NYA SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  Nu introduceras den helt NYA, SnowCheck Exclusive, QuickDrive 2 (QD2) som ger en låg roterande massa. QuickDrive är det lättaste drivsystemet som finns i industrin idag och ger absolut bästa prestanda med hjälp av den låga roterande massan som konstruktionen medför. QD2 ger en reducering på 10% av utväxlingen för snabbare gasrespons. QD2 har optimerats för att fungera effektivt både för drivband med 2.75” samt 3” kamhöjder.

 • Helt nytt SnowCheck Exclusive Series 8 drivband

  Helt nytt SnowCheck Exclusive Series 8 drivband

  Det helt nya, SnowCheck exclusive, lättvikts Series 8 drivbandet med 3.5” pitch och optimerade 2.75” kamhöjd ger lägre roterande massa. Detta ger snabbare gasrespons för de oväntade ögonblicken då du behöver bästa flytförmåga eller snabbt få upp framänden ur snön för en snabb manövrering i all tänkbar teknisk terräng.

Fler egenskaper

 • PRO-Lite Säte

  PRO-Lite Säte

  Lössnöskotrar kräver en annan sätesdesign och det är vad Polaris levererar. Sätet är kortare och förbättrar möjligheten att blixtsnabbt flytta kroppen från ena sidan till den andra.

 • LED Strålkastare

  LED Strålkastare

  Alla modeller byggda på AXYS-plattformen har LED-strålkastare som standard. Dessa levererar branchens bästa belysning. 80% kraftigare en glödlampa.

 • MessageCenter Instrumentering

  MessageCenter Instrumentering

  Håller föraren medveten om driftsförhållandena för skoter och annan viktig information.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna display sitter på många av våra modeller men är också tillgänglig som tillbehör.

 • Integrerad förvaring

  Integrerad förvaring

  Tilleggs-förvaringsutrymme som har utformats och utvecklats tillsammans med AXYS-plattformen så att den är installerad på ett säkert sätt och har en sömlös, integrerad design som passar scooterns linjer. Konstruerad av material av högsta kvalitet.

 • Burkrem

  Burkrem

  Burkremmens design är mer ergonomisk och lägre än tidigare (redesignad 2016) för att förhindra att föraren slår i den vid körning i brant terräng. Burkremmen är tillverkad i ett slitstarkt polyuretanmaterial.

 • XT Hyfax

  XT Hyfax

  Nypatenterterad design på boggins slides (XT Hyfax) som ger lägre vikt med bibehållen livslängd.