850 SKS 155

Från SEK 169,900.00 inkl. moms

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Ögonblickligt lyft

 • AXYS Chassie

  AXYS Chassie

  AXYS har ett patenterat högre chassie som ökar markfrigång och flytet för att hålla dig ovanpå snön. Chassiet är byggt för friåkning i fjällen och gör skrååkning lättare, snabbare och gör klättringen enklare med mer ”pop” som lyfter upp ur snön snabbare. Pyramiden i kolfiber. Högre spindlar ger ökad markfrigång och ger mindre motstånd i snön.

 • Demping bak

  Demping bak

  Den lätta och solida designen av boggieskenorna har optimerad geometri som gör det enklare att följa din tänkta linje och hålla balansen vid skråkörning. Fjädringen levererar kraften direkt ner i snön. Vid lössnökörning upptäcker du som förare en ökad viktförskjutning samtidigt som den gynnsamma attackvinkeln bibehålls, vilket hjälper till att lyfta upp maskinen på snön och ge bättre driv framåt. Vid körning på led kommer du som förare att upptäcka en mer följsam och komfortabel åktur.

 • WER® C/A

  WER® C/A

  The WER® C/A Shocks are highly tune-able and allow you to adjust compression to suit your riding styles and the day's condition.

Rider Balanced Kontroll

 • AXYS Body Panel Design

  AXYS Body Panel Design

  Kompakta och slimmade sidokåpor som bidrar till att ge skotern bästa möjliga lutningsvinkel mot snön som lättare låter dig hålla din linje i de brantaste backarna.

 • Smal, justerbar front

  Smal, justerbar front

  Narrow 39" - 41" adjustable front end is ideal for setting up for more stability or ultimate performance while tree-riding or boondocking.

 • Smidda A-armar av aluminium

  Smidda A-armar av aluminium

  Polaris driver utvecklingen framåt hela tiden och sedan 2016 ses för första gången A-Armar i smidd aluminium ljuset. Lättare och samtidigt ger de en optimal styrka. Denna konstruktion har använts i bilindustrin i många år.

Omedelbar respons

 • PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  Fotsteg med 56% öppen yta. Snön rensas effektivt bort och faller ner genom fotstegen istället för att packas uppe på. Fotstegen är breda och har en flack lutning framtill för att vara bekväm vid sittande körning och ge bättre kontroll när du står upp.

 • Lättvikt

  Lättvikt

  Polaris® snöskotrar är de lättaste skotrarna på fjället. De har alltid varit lätta och rejäl med extrem styrka och hållbarhet. Samtidigt har de reducerat vikten i och med RMK® AXYS®-plattformen.

Fler egenskaper

 • AXYS Performance Säte

  AXYS Performance Säte

  AXYS Performance Säte ger den perfekta blandningen av komfort och stöd för sittande åkare, och dess design ger stående åkare det största utrymmet att röra sig på.

 • LED Strålkastare

  LED Strålkastare

  Alla modeller byggda på AXYS-plattformen har LED-strålkastare som standard. Dessa levererar branchens bästa belysning. 80% kraftigare en glödlampa.

 • MessageCenter Instrumentering

  MessageCenter Instrumentering

  Håller föraren medveten om driftsförhållandena för skoter och annan viktig information.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  PIDD, denna exklusiva och tydliga färgdisplay upplyser föraren om viktig information som tex. hastighet, tank, temp och tid samt innehar, GPS-funktioner, Bluetooth™ . Denna display sitter på många av våra modeller men är också tillgänglig som tillbehör.