RMK EVO ES

Från SEK 89,900.00 inkl. moms

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Perfekt för nya förare

 • Ergonomi

  Ergonomi

  Polaris® advanced design engineering konstruerade INDY® EVO™ med lägre och smalare egenskaper än en fullstor INDY® modell för att ge bättre komfort, kontroll och körglädje till förare av mindre storlek/eller mindre erfarenhet av skoterkörning. - Det nya sätet är lägre, föraren sitter längre fram, och främre och bakre dämpning är lägre för att ge en lägre tyngdpunkt och ökad stabilitet.

Lätthandterad och lättstyrd

 • Främre stötdempare och skidor

  Främre stötdempare och skidor

  RMK EVO ™ -fjæringen er konstruert for en stabil og uanstrengt kjøreopplevelse. Den justerbare uavhengige frontfjæringen (IFS) hjelper føreren med å få god kontroll over scooteren. Den dype kjølen på RMK®-skien gir mer kontroll og bedre flyt på snøen.Skoterns oberoende främre upphängning (IFS) har nya dämpare och skidor som är speciellt utformade för INDY® EVO™ som ger de lite mindre erfarna förarna en stabil och säker hantering med minskad styransträngning.

 • 15 x 144 x 1.75" Backcountry Track

  15 x 144 x 1.75" Backcountry Track

  Kör lättare genom snö med Backcountry Track.

 • Mountain Bar & Handlebar Hook

  Mountain Bar & Handlebar Hook

  Upplev mer säkerhet vid körning i djupsnö.

Balanserad prestanda och kul

 • Power and performance

  Power and performance

  Den beprövade, pålitliga Polaris® 550cc motorn med fläktkylning ger kraft som är perfekt anpassad för föraren med behov av en lätthanterlig snöskoter. Effekten styrs och begränsas till en maximal hastighet på 80 km/h. Det smidiga och jämna gas-svaret ger föraren självsäkerhet och känsla av kontroll. Finns med eller utan elstart.

Anpassa din skoter

 • Tillbehör

  Tillbehör

  Uppdatera din INDY EVO med tillbehör som prestandakit och fjädringspaket. Dessa ger maskinen möjlighet växa med föraren. Sätesväska för mer förvaring. Dekalkit för ett tuffare utseende.