RMK KHAOS MATRYX SLASH

The World's Best All-Mountain Snowmobile

Från 164 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Ultimate Lift

Matryx Slash har en lätt, avsmalnande tunnel som ger oöverträffad dragkraft och lyft under alla förhållanden.

Kort, avsmalnande tunnel

Den helt nya Matryx Slash korta, avsmalnande bandtunneln gör det möjligt för maskinen att gräva djupare i snön utan att fastna, upprätthålla framåtrörelse och dragkraft under de brantaste, djupaste förhållandena.

RMK React framvagn

RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Starta en skråkörning utan ansträngning och upplev mindre utmattning med den mest förutsägbara åkturen. Den har en spårvidd på 36"-38", en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.

RMK KHAOS Bakfjädring

Den nya bakre fjädringsgeometrin ger balans och dragkraft för lätt hantering, styrning och bästa respons i alla körzoner.

Ultimate kontroll

Den kapade och avsmalnande tunneln ger drastiskt förbättrad snörensning, minimerat motstånd och maximerar kontrollen i de mest galna sluttningarna. Ett nytt centraliserat, lätt kylsystem samt kolfiber- och aluminiumkomponenter minskar maskinens vikt avsevärt vilket upprätthåller den högsta nivån av hanterbarhet och levererar klassledande effekt-till-vikt-förhållande.

Kort, avsmalnande tunnel

Den skurna och avsmalnande tunneln ger drastiskt förbättrad snörensning, minimerat motstånd och maximerar kontrollen i de mest galna sluttningarna. Ett nytt centraliserat, lätt kylsystem samt kolfiber- och aluminiumkomponenter minskar maskinens vikt avsevärt vilket upprätthåller den högsta nivån av hanterbarhet och levererar klassledande effekt-till-vikt-förhållande.

Centraliserat kylsystem

Det lätta kylsystemet minskar is- och snöuppbyggnaden tillsammans med den korta, avsmalnande tunneln. Det reduceras inte bara torrvikten utan även maskinens verkliga vikt på snön minskar.

Lättare genom snön

En lättare snöskoter är lättare att kontrollera och minskar den fysiska ansträngningen under hela körningen. Matryx Slash går 22% lättare genom snön, vilket ger ultimat kontroll och minskad trötthet.

Ultimate Thrust

Välj 850 Patriot eller helt nya Patriot Boost med 850 cc turboladdad vrede för att dominera det branta och djupa.

Patriot Boost Motor

Den branschledande Patriot Boost-motorn, med beprövad hållbarhet, smidig kontroll och mer kraft i alla lägen.

7S-skärm

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display anpassad för hanskar är specialtillverkad för snöskotrar, med omborddiagnostik, spårkartor, intressanta platser och fordon till fordon Group Ride teknik för att se dina gruppmedlemmar med eller utan mobiltäckning. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Walker Evans Racing Stötdämpare

RMK KHAOS MATRYX SLASH är utrustad med premium Walker Evans Racing Velocity-stötdämpare för det bästa av det bästa i olika bergsförhållanden. Fullständig justerbarhet för att optimera körningen med justerbar hög- och låghastighetskomprimering.