RMK KHAOS MATRYX

All-Mountain Performance with Superior Versatility

Från 175 900,00 kr inkl. moms *

* Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Enkel kontroll

RMK Matryx-plattformen har ett gränssnitt för förare på nästa nivå. En formad förarplats, smalt säte och avsmalnande tunnel kombineras för att leverera överlägsen förarkoppling som ger ultimat kontroll i all terräng.

RMK Matryx Platform

Den helt nya RMK Matryx-plattformen är unikt utformad för dynamiska djupsnöåkare. Det helt nya sätet, tanken, konsolen, fotbrunnarna och chassit är smalare som gör det möjligt för föraren att enkelt röra sig runt på maskinen.

RMK React framvagn

RMK React Suspension ger föraren den mest exakta och minst ansträngande körningen i djup snö. Starta en skråkörning utan ansträngning och upplev mindre utmattning med den mest förutsägbara åkturen. Den har en spårvidd på 36"-38", en krängningshämmare utformad för förutsägbar hantering och smidda a-armar och spindlar optimerade för styrka och hållbarhet.

RMK Khaos Rear Suspension

Den nya bakre fjädringsgeometrin ger balans och dragkraft för lätt hantering, styrning och bästa respons i alla körzoner.

Oöverträffad prestanda i lös snö

Den patenterade arkitekturen hos RMK Matryx levererar ögonblickligt lyft och blixtsnabb respons. Den avsmalnande bandtunneln med lågt motstånd och Polaris exklusiva drivmatta lyfter det lätta chassit ovanpå snön, och QD2-drivsystemet med låg rotationströghet skapar branschledande respons.

Matryx Raised Platform

Den upphöjda RMK Matryx-plattformen ökar markfrigången och minskar motståndet för att hålla dig uppe på snön. Den är specialbyggd för bergsterräng och möjliggör förbättrad skråkörning, snabbare och enklare klättring och ett omedelbart lyft så att maskinen kan komma upp på snön snabbare.

Avsmalnande tunnel

Den helt nya RMK Matryx har en avsmalnande, formad bandtunnel för att minska motståndet genom snön, vilket möjliggör överlägsen kontroll och prestanda i brant terräng och djupa snöförhållanden.

Val av Patriot-motor

Den beprövade motordesignen Patriot ger enastående hållbarhet, förfinad körkvalitet och en omedelbar gasrespons.

QuickDrive2

QuickDrive är det lättaste drivsystemet i branschen och ger den lägsta rotationströgheten för maximal hanterbarhet. QD2 har 10% ytterligare växelreduktion för ännu snabbare respons och hastighet. QD2-systemet är tillgängligt med 2,75-tums serie 8-drivmatta.

Justerbar tåhake

De helt nya justerbara fotbyglarna på RMK Matryx-plattformen gör det möjligt för föraren att finjustera passformen och prestandan med tre olika höjder på byglarna. Fotbygeln kan också tas bort helt.

Avancerad teknik

Med innovation byggd runt föraren tar RMK Matryx-plattformen dig till platser du bara drömt om. Från det centraliserade kylsystemet till QD2-drivlinan och integrationen av 7S displayen med Ride Command är RMK Matryx den mest avancerade snöskotern på berget.

Centraliserat kylsystem

Det helt nya centraliserade kylsystemet på RMK Matryx-plattformen ger förbättrad kylkapacitet samtidigt som snö- och isuppbyggnad minskar.

7S Display med Ride Command - Tillbehör

Planera, spåra och dela din resa med den branschledande 7S-skärmen med Ride Command Technology. 7-tums touch display anpassad för hanskar finns som tillbehör till PRO KHAOS MATRYX och är specialtillverkad för snöskotrar, med omborddiagnostik, ledkartor, intressanta platser och fordon till fordon Group Ride teknik för att se dina gruppmedlemmar med eller utan mobiltäckning. Ny WiFi-anslutning möjliggör enkla uppdateringar och överföring av Ride Command-data via WiFi.

Walker Evans Racing Suspension

RMK KHAOS MATRYX är utrustad med premium Walker Evans Racing Velocity-stötdämpare för det bästa av det bästa i olika bergsförhållanden. Fullständig justerbarhet för att optimera körningen med justerbar hög- och låghastighetskomprimering.